Ruim tien jaar geleden hebben mijn ouders een boekenwinkel geopend. Als kind kwam ik na schooltijd graag even langs in de winkel. Ik mocht dan langs alle schappen met boeken wandelen. Soms mocht ik zelfs een boek uitzoeken om te lezen. Ik ging dan in een hoekje van de winkel zitten en dwaalde zo helemaal af in het verhaal van het boek. Wat een fantasie had ik toen. Nu zijn we inmiddels twintig jaar verder. Mijn ouders hebben afstand van de winkel gedaan.En zijn inmiddels allang met pensioen. Ik kan zeggen dat ik nu de trotse eigenaar ben van deze geweldige boekenwinkel. Een winkel die tot op de dag van vandaag een druk bezochte zaak is. Mijn ouders hebben me alle kneepjes van het vak geleerd. Ze kenden bijna alle boeken die ze in de winkel verkochten. En konden er uren over vertellen. Zowel de schrijver als het soort verhaal konden ze in geuren en kleuren vertellen. Mijn ouders waren echt sterren in het verkopen van boeken. Helaas hadden ze minder verstand van de boekhouding. Werkelijk waar, het afgelopen jaar is de boekhouding op de plank blijven liggen….Wat een ramp. Gelukkig kwam ik via internet op de site van het Boekhoudkantoor Leiden terecht.

 

Diensten8_srcset-large-1024x417

Boekhouding keurig geregeld

Gelukkig heeft het Boekhoudkantoor Leiden me enorm geholpen. Binnen een week hadden ze mijn boekhouding weer helemaal bijgewerkt. Ben ik blij dat ik dit kantoor heb ingeschakeld om zo de boekhouding voor mij te regelen. Nu kan ik met een schone lei beginnen. Mijn ouders waren prima mensen voor de verkoop van boeken. Helaas hadden ze van de boekhouding geen kaas gegeten.

 

Som-logo-compleet-3-300x30 (1)