Ik had jarenlang een goede vriend waar ik werkelijk waar alles mee deelde. Nog geen twee jaar geleden hadden we besloten om samen een webwinkel te gaan openen. Samen hadden we er veel werk en geld ingestoken, daarom was het voor mij dan ook een klap in mijn gezicht toen mijn vriend me vertelde dat hij zijn deel van de webshop op wilde eisen omdat hij ermee wilde stoppen. Natuurlijk heeft hij recht op zijn deel, maar we hadden een overeenkomst dat de komende vijf jaar van kracht zal zijn, en daar viel opzeggen binnen vijf jaar bij. De afspraak was als iemand binnen vijf jaar zijn overeenkomst wilde opzeggen hij al zijn rechten verloor, en nu wilde mijn vriend toch zijn deel hebben. Gelukkig heb ik de advocaten Tiel in handen genomen en zij hebben voor mij de zaken verder geregeld. Gelukkig dat ik deze advocaten Tiel in handen heb genomen, anders had deze zaak me heel wat geld kunnen kosten. Naar nu bleek was mijn vriend niet een goede vriend, maar meer erop uit om een flinke som geld uit de zaak te halen.  24Legal_Marieke_©MStijger_5590-e1457379800142

Mijn zaak loopt goed

Gelukkig is alles in de nopjes geregeld en run ik nu de webshop in mijn eentje, en ik moet zeggen, had ik veel eerder moeten doen. Van mijn vriend, althans zo noemde ik hem voorheen, heb ik nooit meer iets gehoord. Mijn webshop loopt als een trein en dankzij de hulp van de advocaat ben ik er goed vanaf gekomen. 15050537708_9e07ccd513_z-350x245