Makkelijk, snel en veilig betalen? Afterpay biedt het allemaal! Achteraf betalen wordt weer steeds populairder. Je kunt makkelijk iets bestellen en hoeft niet direct te betalen. Er zijn ruim 800 online winkels in Nederland die Afterpay aanbieden en door de groei zullen dit er in de toekomst veel meer zijn.

 

Hoe gaat Afterpay in zijn werk?

 

De winkels die Afterpay aanbieden, werken op de volgende manier: Nadat je een aankoop hebt gedaan en gekozen hebt voor Afterpay, krijg je een mail waarin een digitaal betalingsformulier staat. Deze vul je in en stuur je terug, zo simpel is het. Dit hoef je niet direct te doen, je hebt vaak 14 dagen de tijd na je aankoop om te betalen. Nu kun je eerst kijken of wat je gekocht hebt ook goed is en in de smaak valt. Zo niet, dan stuur je het terug.

Dit betekend echter niet dat je maar kunt blijven bestellen zonder te betalen. Net als bij een normale webshop moet je, je registreren en word je gecontroleerd. Zo zorgen online winkels die Afterpay aanbieden ervoor dat ze niet een tweede keer worden opgelicht. Acceptgiro winkels

Ook zijn er sommige online winkels die onkosten vragen, dit is vaak tussen de € 1 en € 10.

 

Kijk op onze website welke winkels Afterpay aanbieden.