21957_groenrijk-ballonVoor enkele dagen geleden ben ik een bedrijf tegengekomen die via het internet Ballonnen met logo besteld heeft. Uit interesse en enthousiasme voor de ballonnen ben ik naar binnen gestapt om te 44370_vvv-eindhoven-hqppvragen waar ze het hebben aangeschaft, dit wil ik ook voor mijn eigen webshop hebben om in de stad te mogen promoten. Als antwoord heb ik te horen gekregen dat ze het bij Maxilia.nl besteld hebben en dat ze er zeer tevreden over zijn. Als een ander positief spreekt wordt je sowieso geïnteresseerd en ga je op onderzoek uit. Eenmaal bij thuiskomst natuurlijk gelijk het internet opgedoken om het bedrijf te vinden. Niet wetende dat het bedrijf enorm snel gevonden is! Ik stond perplex aan de hoeveelheid assortiment wat er te vinden is, zo hebben ze Ballonnen met logo natuurlijk maar ook maar zelfs pennen met logo kan je er laten bedrukken. Het gemak wat er te vinden is om je bedrijf te mogen promoten is bij dit bedrijf perfect!

Snel besteld, snel geleverd!image (4)

Nu dat ik eerst de ballonnen wil bestellen alvorens ik meerdere artikelen bestel begin ik de procedure. Het klinkt misschien heel erg vreemd maar enkele minuten later zat ik al in de afrondingsfase! Nog nooit heb ik iets zo snel en gemakkelijk besteld, netjes te woord gestaan en een correcte levering van mijn bestelling.