Zoals jullie inmiddels al wel weten heb ik een eigen webshop. Dit is niet het enigste waar ik mee bezig ben want ik help mijn broer ook regelmatig. Mijn broer heeft net als ik een eigen onderneming, maar dan wat groter. Hij heeft een zeer groot eigen bedrijf met veertig man in dienst. Hierdoor heeft hij dus ook een groot pand. Een groot pand brengt de nodige kosten met zich mee, zo heeft mijn broer hele hoge energie rekeningen. Ik ben vaak bij hem op de zaak en ik geef hem regelmatig advies over verschillende zaken. Pas geleden vertelde ik hem over het adiabatische koeling datacenter. Hiermee kan je erg veel energie besparen en dit leek mij nou echt iets voor mijn broer. Dit leek hem ook wel wat en daarom zijn we samen op de website van Recair gaan kijken. We hebben ons verdiept in het geen dat zij doen en inmiddels heeft mijn broer dit systeem al op kantoor.

Mijn broer is erg enthousiast over dit systeem

Ik ben zelf super blij dat ik mijn broer hierover verteld heb want hij bespaard nu echt! Het adiabatische koeling datacenter zorgt ervoor dat mijn broer een hoop geld bespaard en dit is precies wat hij wilde. Hij is mij dankbaar voor de tip en hij bespaart nu dus een hoop geld! Ik hoop dat ik mijn ondernemende lezers hierbij ook een leuke tip heb gegeven!