Als vaste lezer op mijn blog weet je onderhande dat ik vaak schrijf over zakelijk aangelegenheden. Ik heb dan ook een eigen webwinkel. Vandaag schrijf ik nog altijd over een zakelijke aangelegenheid, maar dan in combinatie met iets wat ik in mijn vrije tijd ben tegen gekomen: Ietsdoenofferte.nl. Hier werd ik namelijk helemaal fan van hun bedrijvengids met allerhande bedrijven van verschillende thema gerelateerde dagjes uit. Echt een aanwinst. Dit is namelijk super handig als je al precies weet wat je wilt ondernemen, maar niet precies weet welke bedrijven in jouw regio dit aanbieden. Daarom ben ik nu ook zo’n fan van Ietsdoenofferte.nl. Erg transparant dus. Neem vooral eens een kijkje op hun website.

5731547668_c86c4b6672_b 7374641756_7344ab9fba_b logo_top

Ik las laatst trouwens dat CBS cijfers heeft gepubliceerd en dat ze tot de conclusie zijn gekomen dat dagjes uit door de jaren heen fors duurder zijn geworden. Ze zijn dus een stuk harder gestegen dan de inflatie. Vooral attractieparken spannen de kroon. Ook het vervoer ernaartoe, en dan spreken we over het openbaar vervoer, is flink duurder geworden. Een tip die ik jullie kan meegeven aan alle lezers zonder kinderen: trek er vooral tijdens de dal momenten er op uit. Dus, trek er bijvoorbeeld uit in september in plaats van oktober. In oktober hebben kinderen namelijk herfstvakantie. Zo bespaar je weer geld. Wil je het helemaal goed doen? Kijk dan eens op de site van Ietsdoenofferte.nl. Heb je een idee wat je wilt gaan doen? Het maakt niet uit of je een buurtfeest, high tea of bedrijfsfeest wilt organiseren. Je hoeft alleen je voorstel in te dienen en je ontvangt razendsnel offertes van verschillende exploitanten van dat betreffende thema. Vervolgens kun je deze offertes op je gemak vergelijken en de beste deal eruit kiezen.