Zoals jullie uiteraard weten ben ik vooral online actief als ondernemer en wil ik mijn administratie dan ook online goed geregeld hebben. Zo ben ik terecht gekomen bij dutchadminfactory.nl die me altijd erg goed van dienst zijn bij het indienen van mijn omzet gegevens en mijn inkomstenbelasting. Ik ben ondernemer, maar heb nooit een opleiding gevolgd m.b.t. Financiële Administratie of boekhouding. Een administratiekantoor is voor mij dan ook echt een must. Mijn administratiekantoor raad dit uiteraard ook aan te doen, hij zegt ”Een administratiekantoor verdiend zichzelf terug”. Doordat zei het vak kennen en zo ook alle regeltjes en wetten die jij als ondernemer niet kent zou je heel wat mislopen op de inkomsten en uitgaven die je moet doen bij de belastingdienst. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit werk uit handen kan geven en kan doen waar ik goed in ben, ondernemen.

Financiele-administratie2 flash-img001 logo (12)

In het begin toen ik net was gestart met mijn webshop had ik nog geen administratiekantoor en deed ik het de eerste paar maanden zelf. Ik kwam er al snel achter dat dit niet werk was wat voor mij was weggelegd en daarom op zoek gegaan naar een administratiekantoor die dit werk voor mij uit handen kon nemen. Eerlijk gezegd vond ik dat in het begin best eng en moeilijk, je geeft toch je Financiële Administratie uit handen aan iemand die je niet kent. Ik heb bij het zoeken naar een administratiekantoor dan ook echt goed gelet op de reviews en ervaringen van andere ondernemers voordat ik in gesprek ging met een administratiekantoor. Uiteindelijk ben ik dus bij dutchadminfactory.nl terecht gekomen en waar ik nu ook echt blij mee ben. Ze denken goed mee, en geven een goed advies als ik hierom vraag.