Bij Hiephiepkado kerstpakket gevonden die ik leuk vind

 download

Nu dat ik de opdracht heb gekregen van de werkgever om op zoek te gaan naar de geschikte kerstpakket voor de rest van het personeel ben ik maar al te enthousiast op zoek gegaan. Zo wil ik ervoor zorgen dat iedereen ook echt wat aan het pakket heeft zonder dat het achter in de kast komt of dat ze het uiteindelijk weggooien omdat het zinloos is om te gebruiken. Zo ben ik erachter gekomen nadat ik aan meerdere heb gevraagd wat ze het liefst willen hebben dat ze dan toch kiezen voor alcohol. Aangezien het nogal prijzig is in de winkel kon ik kijken bij Hiephiepkado kerstpakket assortiment of dat er daar iets tussen zat wat ik leuk genoeg vond.

Het leuke gedeelte van het bestellen van een kerstpakket voor het personeel

Aangezien ik het maar al te graag bestel via het internet weet ik ook erg goed dat ik me eigen geen zorgen hoef te maken dat de kosten bij Hiephiepkado kerstpakket te duur is en dat ik het uiteindelijk moet overslaan. Gelukkig heb ik een duidelijke budget gekregen van de baas waar ik me dan ook aan moet houden. Nu dat ik bij hun op de website duidelijk heb gezien dat ik daar geen zorgen over hoef te maken heb ik het ook gelijk besteld voor ons allemaal. Zo kon ik gelijk via het internet afrekenen en werd het netjes mogelijk ingepakt en bij ons op het kantoor afgegeven. Sinds dat ik de bestelling heb geplaatst bij hun heeft het 2 dagen geduurd voordat het bij mij op het kantoor te vinden was. Ik hoefde er gelukkig niet de deur voor uit te gaan en heb het gewoon vanachter mijn eigen computer kunnen bestellen zonder dat er extra kosten aan verbonden zaten.