Mediator-banner-300x177Door de mediation kreeg ik mijn geld

 

Iedereen heeft het geld hard nodig in deze tijd van het jaar ook bij mij was dat het geval. Helaas had alleen mijn werkgever het niet goed voor mekaar waardoor ik nu al enkele maanden het loon niet kreeg waar ik recht op had. Ik ben op gegeven moment op onderzoek uit gegaan en heb goed gekeken om hoeveel geld het ging. Nu dat het voor mij de maat echt vol is ben ik op zoek gegaan zodat ik samen met mijn werkgever naar een mediation kan gaan om het vervolgens rond te krijgen zodat we samen in een gesprek het geld toch terug kunnen krijgen waar ik recht op heb. Helaas werkt alleen mijn werkgever nog steeds niet mee omdat hij niet mee is gegaan naar de mediation en dat ik nu nog steeds aan het wachten ben op mijn loon. Ik ben wel gewoon in gesprek gebleven met de mediation en heb gewacht tot dat ik de antwoorden kreeg die ik horen wou. Ik ben zelf nu iedere week naar de mediation geweest en heb zo alle problemen van mij op tafel gelegd om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn om het toch zo snel mogelijk weer terug te krijgen en dat ik dus ook echt mijn leven weer kan oppakken zonder dat ik er dagelijks mee te maken krijg. Aangezien mijn werkgever niet naar de mediation wilt komen is het nu zover gegaan dat ik een rechtzaak ben aangespannen om toch op een strenge manier het geld terug te krijgen waar ik gewoon recht op heb en wat ik al die tijd heb verdiend. Jammer genoeg kan het niet op een normale manier gaan hoe dat het hoort en was het hoog tijd voor mij om op staande voet ontslag te nemen en op zoek te gaan naar een werkgever die mij wel waardeert.