Resultaat van de linkbuilding tips

Logo
Een vriend van me, die ook ondernemer is, attendeerde me erop eens op zoek te gaan naar linkbuilding tips, om zo mijn imperium nog eens uit te breiden. Ik zit al jaren in het vak en heb me eigenlijk altijd beziggehouden met offline marketing, niet wetende dat er zich een heel andere wereld afspeelde op het web. Die wereld volgde ik niet zo, hoewel ik natuurlijk wel een eigen website opzette. Enkele jaren terug ben ik ook een eigen webshop begonnen en hoewel ik merkte dat die redelijk liep heb ik er nooit over nagedacht dit te intensiveren. Wel viel me op dat de klanten die via de site kochten dikwijls al bekend waren met mijn fysieke winkel. Om dit toch een beetje te proberen uit te breiden, kwam het advies van die vriend heel goed gelegen, aangezien ik inderdaad op zoek ging naar linkbuilding tips. Ik heb een heel heldere uitleg ontvangen ooit, op een middag waarin dit ter introductie werd aangeboden, aangezien ik er voorheen nog niets van begrepen had namelijk. Enfin, ik weet er dus wel iets van en snap de linkbuilding tips dus ook tot op zekere hoogte, al ben ik niet zo thuis in de materie dat ik er ook direct echt veel mee kan. Daarom besloot ik me aan te sluiten bij de Linkbuilding Masters, alwaar je pakketten kunt kopen met bijvoorbeeld het soort links dat je wilt hebben. Dit alles is ter doel gesteld je website of webshop hoger in Google te krijgen en het leuke is dat ik er nu ook resultaat van begin te zien.