Een incasso huurachterstand

 intocash

Een incasso huurachterstand krijgen is natuurlijk niet fijn, maar er zat niets anders op. Toen mijn vader overleed kreeg ik zijn pand, waar ik zelf geen gebruik van ging maken, dus ik besloot dit te verhuren. Er kwamen vier mensen in te wonen en alles leek prima geregeld te zijn. Tot er een bij zat die zijn huur niet over had gemaakt. Een keertje kan gebeuren maar toen dit stelselmatig gebeurde en ik maar geen contact meer met hem kreeg, snapte ik dat er iets anders aan de hand was. Toen ik langsging in het huis en met andere bewoners over hem ging kletsen, kreeg ik door dat hij een dag eerder was vertrokken met veel spullen. Ik liep zijn kamer binnen en zag een grote troep aan van alles. Het was een verschrikking. Ik had al zijn gegevens, dus ik vond het heel gek wat er nou precies aan de hand was. Zou hij nog terug komen? En moet ik hier dan op wachten? Ik begreep het niet zo goed en via een vriend van mij werd ik getipt om een incasso huurachterstand in te schakelen. Dit deed ik bij een goed bedrijf, waardoor er al een enorme last van mijn schouders afviel. De incasso werd naar het huis gestuurd als naar zijn ouders, die hij toentertijd als referentie had op gegeven. Nog geen week later werd ik door de ouders van de jongen gebeld, met enorm veel spijtbetuigingen, de jongen was in de war geweest en had geld zorgen. Zijn ouders kwamen hier ook laat pas achter. Een vervelende situatie dus.