Bij een grote klus in je huis of tuin komt er veel afval vrij. Afval waar je niet lang tegenaan wil kijken en dat je het liefst zo snel mogelijk weg wil hebben. Lang niet alle afval mag je zomaar in een groene, grijze of zwarte container stoppen en moet dus naar de stort. Je kan ervoor kiezen om zelf meerdere keren op en neer te rijden, maar dat kost tijd, geld en je hebt ook nog eens een aanhanger en auto met trekhaak nodig. Het is veel handiger om een bouwafval container te huren en hier je afval in te gooien. Vervolgens wordt de container weer opgehaald als deze vol zit en ben jij van alle rommel af.

Containers voor grote en kleine klussen

Het belangrijkste dat je zelf moet bepalen is welk formaat container je nodig hebt. Een te kleine container zorgt ervoor dat je alsnog zelf naar de stort moet om de rest van het afval weg te brengen. Een te grote container zorgt ervoor dat je meer betaalt dan nodig is. Bij Logic Waste kan je kiezen uit verschillende formaten containers, geschikt voor kleinere en grotere klussen. Kies uit een bouwafval container van 3m3, 6m3 of 10m3. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan is het ook altijd mogelijk om meerdere containers te huren.

Milieuvriendelijk

Een bouwafval container huren is niet alleen makkelijk, maar het is ook nog eens milieuvriendelijk. Je hoeft zelf niet heel vaak op en neer met de auto. Logic Waste haalt de afvalcontainers op een efficiënte manier op, doordat dit bedrijf samenwerkt met partners om dit te realiseren. In samenwerking wordt gekeken waar iedereen afval inzamelt en wordt op basis daarvan de ritten bepaald. Zo rijden er minder afvalverwerkers door de straten en worden de wegen en het milieu minder belast. Uiteindelijk wordt de Co2 uitstoot op deze manier zelfs tot 25 procent verminderd.