In 2021 gaat de omgevingswet participatie in en dat is voor de gemeente een flinke taak. Er zal enorm veel moeten gebeuren wil dit in werking treden. Met name voor de inwoners is dit veruit een van de beste wet welke ooit op de markt gebracht wordt. Zo kan de gemeente niet meer eenvoudig iets plaatsen zonder hier de inwoners over te hebben geinformeerd!

Gemeente zal aardig wat moeten veranderen in hun werkwijze om het ook nog waar te maken. Middels deze app kun je het eenvoudig overbrengen op de inwoners. Zo is het versturen van een vragenlijst middels deze app onwijs handig. Binnen een paar muisklikken wordt het allemaal verstuurd naar de inwoners. Het ligt er dan nog wel aan of dat het ook ingevuld moet worden uiteraard. Al is het invullen middels deze app erg aangenaam. Geen lange wachttijd meer om een website te laden. De app is voldoende om de vragenlijst in te vullen!

Omgevingswet participatie is perfect!

Gemeente zal dan ook flink aan de bak moeten om het nu te veranderen voordat het 2021 is! Persoonlijk vind ik deze wet ontzettend prettig. Hiermee worden de inwoners niet vergeten en kunnen zij goed meedenken met de bouw in deze stad of dorp! Mocht jij maar al te graag meer willen weten wat deze wet in jouw gemeente gaat doen. Dan raad ik je aan om eens op de website te kijken van Gemeentepeiler.nl!