Dings staat bekend als de grootste bierviltjes producent van de Benelux. Ook op het gebied van bierverpakkingen bent u bij Dings aan het juiste adres. Dings biedt zowel standaard bierverpakkingen aan als bierverpakking die volledig naar wens zijn ontwikkeld. Zo kan het zijn dat u bijvoorbeeld graag uw bedrijfslogo of bedrijfskleuren in de Dings.nl; bierverpakkingen wilt verwerken. Wij hebben grafische ontwerpers in dienst die samen met u zorgen voor een verpakking die volledig voldoet aan uw wensen en eisen. U bent verzekerd van de beste kwaliteit verpakkingen die voldoen aan alle eisen op het gebied van hygiëne.

Verpakkingen

Het ontvangen van een proefmodel

Standaard ontvangt u bij ons bij elke bestelling een proefmodel. Dit proefmodel krijgt u in de vorm van een PDF-bestand. Dus ook bij uw bestelling van een bier verpakking ontvangt u een proefmodel. Betreft uw bestelling een aanvraag voor modelontwikkeling, dan kunt u op verzoek een model of mock-up ontvangen. Dit geeft u een goed beeld van de bierverpakkingen die u uiteindelijk zult ontvangen.

Dings

 

Wie is Dings?

Al sinds 1960 is Dings een bekende naam in de wereld van kartonnage. In eerste instantie was Dings slechts een groothandel in bakkerijgrondstoffen. Inmiddels is Dings uitgegroeid tot een van de grootste, allround kartonnagefabrieken. Hierdoor werd de naam ook veranderd naar Dings Kartonnages B.V.. Er werden namelijk niet alleen grondstoffen voor bakkerijen meer geproduceerd, maar ook kartonnen verpakkingen voor andere branches. Dings is voornamelijk actief voor branches als bakkerijen, horeca en brouwerijen. Dings is ook gespecialiseerd in de productie van bierverpakkingen en bierviltjes. Inmiddels werken er circa 40 medewerkers in de kartonnagefabriek van Dings, die er gezanemlijk voor zorgen dat u de beste kwaliteit bierverpakkingen ontvangt.