Een tijdje geleden heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te gaan beginnen. Nadat ik een geschikte pand en personeel gevonden had, begon ik met het opzetten van de website. Ik had iemand ingehuurd om fotografiedat netjes voor mij op te zetten. Nadat alles klaar was adviseerde hij me om foto’s van het bedrijf en het personeel te laten maken. Zo weet de klant met wie diegene te maken heeft en voelt dat vertrouwelijker volgens hem. Het geeft een goed imago. Ik vond dat wel een goed idee en ging op zoek naar een
fotograaf die dat voor mij kon gaan doen. Na even op het internet gezocht te hebben kwam ik terecht op de website van Rob Kamminga.

fantastisch eindresultaat

Rob is volgens zijn website een zeer ervaren fotograaf die van alle markten thuis is. Hij doet voornamelijk aan bedrijfsfotografie, persfotografie en sportfotografie. Het deel over bedrijfsfotografie was precies waar ik naar opzoek was. Dus ik besloot door te lezen. Volgens de website maakt Rob naast zakelijke portret foto’s ook sfeerfoto’s van het bedrijf. Volgens hem leveren foto’s van het bedrijf ta_home_img01een hele belangrijke bijdrage aan het imago. Foto’s zijn het visitekaartje voor het bedrijf. Op zijn website kon ik ook zijn portofolio bekijken. Al zijn foto’s zijn er geweldig uit. En dit wilde ik natuurlijk ook. Ik besloot om contact met hem op te nemen. Na een paar dagen was onze eerste ontmoeting. Hij was
heel vriendelijk en luisterde naar al mijn wensen. Even later begon hij met het fotograferen. Toen hij klaar was liet hij mij het resultaat zien. Alles zag er zoals ik op de website zag perfect uit. Ik ben zeer tevreden met de mooie foto’s die Rob heeft gemaakt. Ik heb ze meteen op mijn website en kreeg er positieve reactie’s voor. Als jij ook mooie foto’s wilt raad ik je aan contact op te nemen met Rob Kamminga!