VDH safes is sinds 1957 actief als producent en importeur van inbraak- en brandwerende brandkasten en kluizen. Kluizen kopen bij VDH safes, betekent kiezen voor zekerheid.

Maar het kan gebeuren dat je de kluis niet meer kan openen. Misschien bent u de kluissleutels verloren of zijn ze kwijt geraakt tijdens een verhuizing. U kunt dan niet meer bij belangrijke documenten of spullen. Wanhopen is dan niet nodig! VDH kan dan uw kluis openbreken door de enorme kennis die zijn afgelopen jaren hebben opgebouwd. Ook kunnen alle kluizen gerepareerd worden met de originele onderdelen. Reparaties kunnen vaak direct op locatie worden uitgevoerd, waarna u de kluis direct weer kunt gebruiken.

Zo ben ik zelf onlangs mijn sleutel kwijtgeraakt en weet ook niet meer waar deze ligt. Ik heb in het verleden al zeer goede ervaringen gehad met VDH safes en daarom heb ik er opnieuw voor gekozen om hun te vragen om hulp. De kluis experts konden al snel langskomen voor de kluis openbreken. Ik hoopte dat ze mijn kluis konden manipuleren maar dit kon helaas niet en moesten ze de kluis openbreken. Zo kon ik weer bij de spullen die ik redelijk snel nodig had. Eventueel kunnen de experts de kluis ook repareren na het kluis openbreken. Dit was gelukkig niet het geval en heb ik een nieuwe sleutel laten maken en kon de kluis ook direct weer gebruiken.

Waarom VDH safes?

  • Kluizen op maat kopen
  • Gebruikte kluizen kopen
  • Goede service en onderhoud