Bij de verkoop van woningen mogen passende makelaarsborden natuurlijk niet ontbreken! Onder makelaarsborden verstaan we de borden die bij mensen in de voortuin worden geplaatst, of aan ramen worden bevestigd. Het gebruik van deze borden is noodzakelijk, om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Op deze manier vergroot u de kans, dat de woning verkocht wordt. Met een makelaarsbord in de tuin alleen bent u er vaak nog niet. Het is ook verstandig om uw woning online te koop aan te bieden. Steeds meer woningzoekenden zoeken op internet naar geschikte woonruimte. Het zou zonde zijn, als uw woning hierbij niet naar vorenkomt.

Makelaarsborden ontwerpen en laten bedrukken

Als makelaarskantoor is het bestellen van makelaarsborden steeds gemakkelijker geworden. U kunt de borden heel eenvoudig online bestellen, waarbij u de keuze uit verschillende modellen en formaten heeft. De drukker zorgt er vervolgens voor dat de opdruk op het bord gedrukt wordt en deze bij uw kantoor worden afgeleverd. Ook voor het ontwerpen van de makelaarsborden kunt u bij online partijen terecht. Deze ontwerpers hebben vaak een ruime ervaring in het ontwerpen van de makelaarsborden, waardoor u verzekerd bent van een fraai eindresultaat.

Het is raadzaam om de stijl van de makelaarsborden aan te laten sluiten bij de stijl van uw eigen organisatie. Dit vergroot de kans dat voorbijgangers bij het zien van de borden direct aan uw makelaarskantoor denken. Zorg er daarbij voor dat duidelijk is, waar geïnteresseerden voor de woning zich kunnen melden. Vermeld bijvoorbeeld een telefoonnummer en de website van uw makelaarskantoor.