locker 7

Locker met cijferslot zijn vooral gebruikelijk bij zwembaden, museums, scholen en sportscholen. Lockers zijn ook heel handig op kantoor. Sommige kantoren hebben lockers, maar veel ook nog niet. Lockers op kantoor kunnen wel een hoop voordelen hebben. Zo kan een locker je kantoor er veel netter laten uitzien. Als iedereen zijn eigen locker heeft, heeft iedereen een plek om zijn spullen in kwijt te kunnen. Een locker sluit je daarna. Een locker heeft dus een nette uitstraling. Dit is heel anders als je spullen op je bureau neergelegd. Spullen op je bureau blijf je zien. Dat ziet er daardoor ook veel rommeliger uit.

Lockers geven je werknemers wat privacy

Smart lockers kunnen dus ideaal zijn op kantoor. Niet alleen omdat je kantoor er netter door uit ziet. Het kan je werknemers ook meer privacy geven. Een locker kun je open en dicht doen. Als een locker dicht is, kan je er ook niet in kijken. Behalve als je transparante lockers hebt. Meeste lockers zijn niet transparant, waardoor je veel privacy hebt. Op je bureau kan je constant je spullen zien liggen. Hierdoor kunnen andere mensen ook je spullen zien liggen. Een bureau is bijvoorbeeld geen fijne plek voor je maandverband. In een locker kan je dat gerust plaatsen. Niemand die het ziet!

Leg je telefoon in je locker en wordt niet gestoord

Hierboven heb ik meerdere voordelen genoemd van lockers op kantoor. Een ander groot voordeel, die ik nog niet heb benoemd, is dat je je telefoon in je locker kan laten. Als je dan gaat werken wordt je niet gestoord door je telefoon. Je kan natuurlijk ook je telefoon op zijn kop neerleggen. Toch kan je dan nog steeds door het geluid en het licht gestoord worden. Je ziet het berichtje dan niet direct, maar je weet wel dat je een berichtje krijgt. In je locker heb je dat niet door. Je kan dan echt rustig werken.