Logo-2014-SmallGebruikmaken van de marketingmix Smartcheck

 

Omdat ik toch wel wat meer aandacht wil genereren voor en met mijn bedrijf, besloot ik onlangs maar eens de marketingmix Smartcheck te doen. Smartcheck is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op het genereren van resultaat voor andere bedrijven op het internet, en het is mij aangeraden door een bevriende ondernemer die van hun diensten gebruik heeft gemaakt en hier heel tevreden over was. Zo tevreden dat hij de marketingmix Smartcheck gelijk aanraadde aan mij toen ik er gericht naar vroeg, hij zei dat dit de mensen waren met wie ik echt in zee moest gaan, omdat ze waarmaken waar ze voor staan. Zo doen ze zaken voor onder meer Heineken en de Rabobank, wat mij ook wel weer vertrouwen geeft, aangezien dit zulke grote klanten zijn. Een van de diensten die je er bijvoorbeeld af kunt nemen is het laten creëren van een website of webshop, of je kunt je heel gericht gaan toeleggen op een optimale zoekmachine optimalisatie, iets wat ik voor mijn bedrijf wel behoorlijk interessant vind moet ik zeggen. Ik wil graag zichtbaarder worden op het internet, ik wil dat mijn pagina gevonden wordt door potentiële klanten bijvoorbeeld. Ik ben ervan overtuigd dat het echt helpt als je boven in Google staat, want de mensen kijken tegenwoordig toch niet veel verder dan de eerste pagina, en ergens op de tweede of derde plek staan lijkt mij in mijn segment een heel behoorlijk streven.