Ik heb een bijzondere domeinnaam op het oog

domeinnaamEr is al tijden een domeinnaam waar ik op aas en ik vernam onlangs dat die binnenkort weer beschikbaar komt op het web – natuurlijk een buitenkansje voor mij! Onderschat alsjeblieft niet het belang van een goede domeinnaam – en dit is een wel heel speciale bovendien. Je komt niet altijd een naam als deze tegen, die zo treffend is en die bovendien een heel aantal mensen naar mijn website zal weten te leiden, mits ik deze naam dus maar heb. Ik heb besloten het heel wat waard te vinden deze bijzondere domeinnaam te bemachtigen en ben daarom in zee gegaan met een Domain Order, een bedrijf dat op veilingen meedingt in de biedingen omtrent de domeinnamen die mensen willen hebben. Zodra deze namelijk niet meer gebruikt worden en de persoon die de naam eerst had zijn of haar jaarlijkse bijdrage niet meer voltooit, komt uiteindelijk de naam weer op de markt en mag je daar met z’n allen op bieden. Nou zal er in het geval van de domeinnaam die ik op het oog heb nogal wat volk op afkomen, ik kan me niet voorstellen dat er veel mensen zijn die deze kans aan zich voorbij laten lopen. Ik ben dus wat dat betreft al voorbereid op een bedrag dat ik er kwijt voor zal zijn – maar dat geeft niet, want ik weet zeker dat de kosten op zullen wegen tegen de uiteindelijke baten.