Uitgebreide viering van secretaressedag

Bij ons op het kantoor is het elk jaar weer vaste prik: secretaressedag. Het is dit jaar op 17 april en dit hebben we al groot in onze agenda’s gemarkeerd. Ik vind het erg leuk dat wij zoveel aandacht besteden aan secretaressedag, we werken namelijk met veel secretaresses en ze zijn het fundament van het bedrijf. Ik zelf ben manager en zonder secretaresse was ik nergens. Ik ben ontzettend chaotisch, waardoor het een ramp kan zijn om met mij überhaupt al om te gaan, laat staan werken. Gelukkig heb ik een fantastische sparringpartner, mijn secretaresse, die mij volledig ondersteunt. In het begin moesten we nog even uitzoeken hoe we het beste konden samenwerken, maar al gauw verliep dit vlekkeloos en hebben we nu beide vaste taken waardoor het altijd gestroomlijnd gaat. Mijn leidinggevende heeft bedacht om secretaressedag ook op kantoor in te voeren. Dit doen we dan met een klein en speciaal evenement. De dag wordt afgesloten met een borrel en de secretaresses krijgen een mooi geschenk mee naar huis. We werken ontzettend goed samen allemaal en ik ben blij dat ik hier ooit ben belandt. Ik zou er ook niet zo snel meer weg willen, het is zeer interessant werk en door de samenwerking met elkaar merken we dat we echt bergen kunnen verzetten. Dit is zo gaaf om te zien en te voelen. Je haalt echt succes en voldoening uit je werk, en samen streef je naar het beste. Dit was voorheen wel anders, bij mijn vorige baan. Daar was het veel meer gericht op de resultaten en was samenwerking een last. Het had een kille sfeer, we waren niet bezig met ontwikkeling, laat staan dat daar een secretaressedag werd georganiseerd. Gelukkig is dit nu niet meer zo en ben ik blij dat ik met mensen werk met dezelfde normen en kern waarden.