Pfaff

Habraken is een importeur van industriële naaimachines. Bekende merken zoals Dürkopp Adler en Pfaff hebben zij in het assortiment. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied. Veel bedrijven hebben inmiddels hun weg naar dit bedrijf gevonden. Niet alleen voor de aanschaf van een machine kan je hier terecht, ook voor de onderhoud aan deze machines ben je aan het juiste adres.

Wanneer je een nieuwe machine moet gaan aanschaffen is het leuk om te weten dat Habraken ook tweedehands modellen te koop heeft. Voordeel is dat je hierdoor niet zo diep in de buidel hoeft te tasten. Bovendien zijn deze apparaten allemaal goed nagekeken voordat zij in de verkoop komen. Het is ook mogelijk om oude, gebruikte modellen, hier in te leveren. Er wordt dan gezorgd dat deze weer in de praktijk ingezet kunnen worden.

Dürkopp

Diverse industriële naaimachines

Bij Habraken een nieuwe machine kopen, kan je op een zeer makkelijke manier doen. Op hun website kan je de vereisten van een apparaat invullen. Denk hierbij aan:

  • Bouwvorm
  • Armlengten
  • Condities
  • Transport
  • Naalden

Wanneer je al deze velden hebt ingevuld kan je op ‘zoeken’ drukken en meteen verschijnen diverse modellen op het scherm, die aan jouw zoektermen voldoen. Mocht je ondanks deze handige hulp er toch niet uitkomen, neem dan contact op met dit bedrijf, Habraken.

Ons bedrijf heeft kort geleden een nieuwe naaimachine aangeschaft. Een zeer mooi model, waarmee wij nu ook leer makkelijk kunnen bewerken. Onze medewerkers zijn hier erg tevreden over, want nu is geen enkele klus moeilijk.

Habraken

Diverse modellen

Wanneer je op zoek bent naar een goede machine om kleding mee te maken, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Maar niet alleen voor het maken van kleding kan je hier een goed apparaat vinden. Ook voor het maken van meubels, schoeisel en ga zo maar door.