hostnet2Je begint met een domein online kopen

 

Als je een domein online kopen wilt, dan kun je het beste naar Hostnet gaan. Die zijn mij ook door een expert aangeraden dus ik ook mijn beurt geef die kennis net zo goed door. Want begrijp me niet verkeerd, maar soms heb je gewoon de ervaringen van anderen nodig, weet je het zelf misschien niet zo goed. Zo overkwam mij überhaupt toen ik een website wilde opzetten voor het bedrijf dat ik niet zo lang daarvoor was begonnen. Aangezien ik flink wat publiciteit wilde verwerven met die website, althans dat had ik mijzelf als de ideale situatie gesteld, stelde ik er nogal hoge eisen aan. Ik wist alleen helemaal niet hoe je dat allemaal moest starten, zo’n website online gooien – ik had er nog helemaal geen ervaringen mee namelijk, had het nog nooit gedaan. Een vriend van me, die wel goed met computers is, ben ik toen dus maar eens om advies gaan vragen op dit gebied. Hij kon me vertellen dat je eerst een domein online kopen moet, voordat je überhaupt kunt na gaan denken over het opstarten van een eigen website. Alles begint bij je domein, namelijk. En daar heeft ie gelijk in gehad trouwens, want zonder eigen domein ben je niks. Als je geen website hebt, kun je er immers ook geen content op gaan plaatsen namelijk. Dus daar begin je en dan ga je steeds stapje voor stapje verder!