new_main_visual6_decAbonnement met onbeperkt bellen afsluiten

 

Een vriend van me vertelde me over het nieuwe abonnement dat hij afgesloten heeft bij Robin Mobile, vol enthousiasme. Ik ben zelf ook al een tijdje op zoek naar een nieuw abonnement omdat het mijne bijna afloopt. Ik zit al een tijdje te oriënteren maar kwam telkens bij de gevestigde bedrijven uit, van wie ik de abonnementen nou niet echt bepaald voordelig vond. Dat die vriend Robin Mobile aanstipte kwam me dus wel goed uit, zeker nadat hij vertelde dat een onderdeel van dit abonnement onbeperkt bellen inhoudt. Dat is nou precies waar ik naar op zoek was, aangezien ik altijd veel bel met mijn vriendinnen. Enkele jaren zijn we allemaal in een andere stad gaan wonen toen we onze keuzes voor de toekomst maakten en we allemaal een andere studie gingen doen, zij wonen nu dus nog steeds in andere steden maar we hebben wel altijd nog contact gehouden, en veel ook. Het liefst bel ik iedere week wel even bij met mijn meiden, vandaar dat onbeperkt bellen me ook zo enorm goed zou uitkomen, ik zit namelijk geregeld over m’n huidige abonnement heen. Ik ben eens op de website van Robin Mobile gaan kijken en was gelijk enthousiast over de goede voorwaarden die je er hebt, en besloot na enig onderzoek op de website straks mijn abonnement hier af te sluiten. Dan heb ik het daarna heel gemakkelijk wat het bellen betreft, want kunnen we echt uren aan de telefoon zitten.