AGV 5

Mensen ontwikkelden nieuwe manieren om het milieu en zijn grondstoffen te manipuleren.  Dat is heel duidelijk te zien aan het ontwikkelingsproces van onze beschaving, dat proces noemen we industrie.  We zullen de impact van die nieuwe manieren in onze geschiedenis zien, zoals wat we nu zien van onze moderne industrieën die veel nieuwe gebieden omvatten. Voorbeelden van die moderne industrieën zijn de productie van elektronica en microchips;  ze zijn bijna betrokken bij elke branche en betrokken bij het maken van honderden machines en apparaten, civiel of militair, waarvoor veel complexe machines en apparaten nodig zijn, zoals robots of agv.

Civiele industrie

Welnu, een burger is iemand die geen lid is van de strijdkrachten, daarom is de civiele industrie ongeveer elk industrieterrein waar geen sprake is van wapenproductie. Dat zijn eigenlijk de heel alledaagse producten die we gebruiken, zoals ingeblikt voedsel, vlees, dranken en kleding. De civiele industrie omvat niet alleen de voedsel- of kledingindustrie, maar ook de niet-eetbare industrieën zoals de productie van plastic en metaal. Nu zien we dat er sinds de laatste 2 eeuwen meer moderne industrieën zijn en nieuwe velden worden geboren, zoals ruimtevaartindustrieën, elektronische industrieën, olieraffinage en veel apparaten worden geboren om te helpen met die nieuwe velden, een voorbeeld is het agv systeem.

Militaire industrie

In tegenstelling tot de civiele industrie, zijn de militaire of gevechts industrieën elk type industrie dat betrokken is bij het maken van wapens, tanks, lucht jagers, enz. Legers vertrouwden in het verleden op primitieve wapens zoals zwaarden, bogen en een beetje verder in de geschiedenis begonnen we kanonnen en geweren te maken, maar dat was geen georganiseerde en volledige militaire industrie.  En vanaf de uitvinding van buskruit tot tegenwoordig begonnen we moderne militaire industrieën te zien. Er worden stealth-jagers gemaakt, drones, ook nieuwe systemen zoals elektronische luchtverdedigingssystemen, slimme raketten en meer.