Vanaf het moment dat ik toen die tijd voor mijzelf was begonnen, zocht ik al naar een bedrijfswagen. Dankzij FinancialLeaseZZP.nl is dit ook gerealiseerd!

Voor een kleine drie maanden geleden heb ik het roer omgegooid. Mijn hobby heb ik omgezet naar mijn onderneming, iets waar ik meer dan trots op ben. Enfin, ik ben namelijk begonnen met het maken van taarten en kleine gebakjes. Dit wil ik in de toekomst rond gaan brengen zodat mijn klanten hier optimaal van kunnen genieten. Enige nadeel was dat mijn onderneming onwijs snel groeit, daarentegen is mijn eigen auto weer te klein. Plus het feit dat ik het er niet netjes uit vind zien en hier graag verandering in wil hebben.

Online gezocht

Hierdoor heb ik er dan ook voor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Ik wilde maar al te graag een bedrijf zien  te vinden waar ik in een korte tijdsbestek een voertuig kan leasen. Tevens ook een voertuig waarbij de kosten alsnog aan de lage kant blijft uiteraard. Het moet niet zo zijn dat ik de prijzen van het gebak omhoog moet gooien om de kosten van de auto te kunnen voldoen.

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van FinancialLeaseZZP.nl. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe dat je dit kunt realiseren. Tevens hanteren zij ook aantrekkelijke kosten en werken zij onwijs snel. Het moment dat ik mijn aanvraag had ingediend, tot het moment dat het rond was, zat geloof ik nog geen twee dagen tussen!