17A1-bg-interieur3Prettige sfeer in de bedrijfs ruimte Amsterdam

 

Ik ben mijn eigen kantoor aan het opzetten, waarin ik de vaardigheden die ik al jaren bij andere bedrijven heb geleerd nu eindelijk direct ga inzetten voor mezelf. Altijd werd ik gevraagd voor de speciale klussen en ik merkte dat ik een bepaald talent bezit dat zeker tegenwoordig als erg relevant wordt beschouwd. Ik besloot voor mijzelf aan de slag te gaan omdat ik vermoed dit als freelancer voor verschillende bedrijven kan inzetten. Niet alleen voor mijn credibility en de uitbreiding van mijn CV is dat erg handig, ik verwacht er ook nog een aardig centje mee te kunnen verdienen. Momenteel ben ik nog druk bezig met het opstarten van al deze zaken en het is heel interessant te bemerken wat daar nou weer allemaal bij komt kijken. Een van de dingen waar ik me vandaag op heb gestort is het bezoeken van een bedrijfs ruimte Amsterdam, want dat is de stad waar ik me wil vestigen, het is toch hier waar het gebeurt. Ik woon in Noord en besloot ook eens daar te beginnen, de start van mijn queeste. Die heeft ertoe geleid dat ik wat bedrijfs ruimte Amsterdam betreft toch wel het een en ander aan interessante dingen ben tegengekomen. Hetgeen er momenteel uitspringt is Kaap Noord, de kantoren die je daar kunt huren vind ik namelijk erg interessant en bijzonder goed betaalbaar. Het heeft alles wat ik van een eigen kantoor verlang, voldoet aan al mijn eisen en heeft ook nog eens een zeer prettige sfeer!