Promotionele activiteiten met de bedrukte koffiebeker

logo (6)Nu ik sinds een poosje een eigen bedrijf heb opgestart, ben ik me druk aan het oriënteren op de beste mogelijkheden voor het creëren van promotionele activiteiten, ik moet mezelf wel een beetje in de kijker spelen natuurlijk. Dat doe je het beste door jezelf ook echt te laten zien, letterlijk. Daarom heb ik besloten op een carrière beurs te gaan staan, dan kunnen we onszelf echt voorstellen aan de rest van de ondernemers. Om nog wat extra zichtbaarheid te genereren zit ik nu uit te zoeken wat voor relatiegeschenken geschikt zouden zijn, en ik denk eraan notebookjes te laten drukken en pennen met onze naam erop. Ook zorg ik voor een bedrukte koffiebeker voor de mensen die bij onze stand komen. Ik was het niet die het idee voor de bedrukte koffiebeker bedacht, daar kwam een van mijn stagiairs mee – ik vond het wel een geniale oplossing. Je kunt mensen een lekker kopje koffie bieden, waar ze wel behoefte aan hebben op zo’n dag als dat natuurlijk en op de bedrukte koffiebeker staat dan het logo van ons bedrijf. Dit bakje nemen ze weer mee naar een volgende stand, in het geval ze niet bij ons blijven staan dan, en dan zien ook de mensen daar op hun beurt weer ons logo. Ook zien ze dan dat er bij ons koffie te halen is en hopelijk komen ze dan en masse naar ons toe om ons te bezoeken. Het doel heiligt de middelen, want tijdens dat je een kopje voor ze inschenkt, kun je ze ook vertellen over de werkzaamheden van je bedrijf.