Het terras van betontegels is net zo mooi geworden als ik had verwacht

 

logo-123sierbestratingIk heb altijd een beetje een ambivalente houding jegens de feestdagen, aangezien ik er allemaal wel van geniet maar ik het altijd ook wel veel vind, veel in één keer. Ik moet altijd even weer terug naar mezelf na zo’n intensieve week, en dat heb ik het afgelopen weekend wel weer heel origineel opgelost, al zeg ik het zelf. Al maanden had ik betontegels in de schuur liggen, die ik een keer in een aanbieding op het internet was tegengekomen en die ik destijds echt niet kon laten liggen. Ik weet nog dat ik me destijds bedacht er in de lente wel aan toe zou komen de betontegels te leggen in de achtertuin, maar dat ik ze nu tenminste vast had. Het is zelfs nog eerder gebeurd dan de lente, wat mooi is, want dat betekent dat we er met de eerste zonnestralen die binnenkomen direct van ons gloednieuwe terras kunnen genieten! Het weer is ongelooflijk mild deze dagen en dit weekend was er het perfecte weer voor om eens lekker in de tuin bezig te gaan. Natuurlijk was het onverstandig geweest alvast bloemen te gaan planten, dus daar waagde ik me echt nog niet aan, maar de betontegels kon ik makkelijk doen. Ik heb me twee dagen goed vermaakt met het klussen en kon daarna met een tevreden gevoel vanuit de woonkamer op ons nieuwe terras uitkijken. Het is net zo mooi geworden als ik had verwacht!