Tipje van de sluier omtrent mijn boekhouder

 

Ieder heeft zo zijn of haar eigen kwaliteiten en talenten en meer en meer heb ik leren inzien dat de dingen waar je zelf niet goed in bent goed uit te besteden zijn. Uiteindelijk heb je daar namelijk op alle terreinen zelf het voordeel van, pluk je er echt de vruchten van. Je eigen tijd is namelijk natuurlijk ook kostbaar en je tijd verspillen door de dingen te doen die je niet kunt – waardoor het namelijk nooit efficiënt gaat en je eigenlijk je tijd loopt te verdoen – heeft natuurlijk voor niemand zin. Ik heb een boekhouder in de arm genomen omdat ik merkte dat het bij mij echt niet opschoot, ik liep zelfs compleet vast in de administratie. Bovendien kan een boekhouder met verstand van zaken nog dingen bij je aandragen waar je zelf niet aan had gedacht, kan hij of zij je bijvoorbeeld helpen met de voordelen van bijvoorbeeld de belasting op te strijken. Ik heb er dus netto al zoveel aan overgehouden, aan het inschakelen van een boekhouder voor mijn zaken, dat ik er niet van kan zeggen er ook maar een seconde spijt van te hebben gehad. Ook andere mensen in mijn omgeving heb ik aangeraden met mijn boekhouder in zee te gaan, want ik zie dat iedereen worstelt met dezelfde dingen als ik. Voor u als lezer van dit blog zou ik ook wel een tipje van de sluier willen oplichten, want mocht je geïnteresseerd zijn geraakt na het lezen van dit blog en zelf ook een boekhouder willen hebben, dan kan ik je het team van Wimax van harte aanbevelen.