quant crypto kopen

Wat is Quant crypto? 

Veel brokers hebben last van interoperabiliteit tussen de vele verschillende netwerken waar de cryptocurrencies op worden verkocht en opgeslagen. Quant wil graag verschil hierin maken door te functioneren als een blockchain besturingssysteem. 

Dit systeem wordt ook wel een overledger genoemd. De nieuwe Quant overledger biedt een vorm van communicatie tussen blockchains, waardoor je aan bijvoorbeeld bitcoin en ethereum kan komen. 

quant crypto kopen

Zelf Quant kopen

Quant crypto gebruiken om onder andere crypto te kunnen kopen. Wij leggen je in dit stappenplan uit hoe je Quant kunt kopen en verkopen.

Als eerst ga je altijd op zoek naar een goede broker. Een populaire broker is bijvoorbeeld eToro. Deze broker heeft veel voordelen zoals een lage minimum inleg en een gratis demo account.  eToro is daarnaast makkelijk te gebruiken voor nieuwe beleggers. 

Als 2e open je natuurlijk een account bij de door jouw gekozen broker. Een aanmeld proces is vaak zeer eenvoudig. Vaak vraagt de broker om jouw persoonlijke gegevens en moet je dit verifiëren. Na het openen is het tijd om geld te storten op je account, je kunt via meerdere betaalwijzen geld storten. Denk hierbij aan iDeal, creditcard of PayPal.

Het geld staat na het overmaken direct op je account. Je kunt direct beginnen met beleggen.

Het vinden van Quant coin is niet moeilijk. Als voorbeeld, op eToro kun je Quant makkelijk vinden door op de zoekbalk te klikken en de afkorting van de munt in te voeren. De afkorting van Quant is QNT. Na het kopen van de Quant coin is het belangrijk dat je hem goed bewaard. Sommige brokers hebben een Wallet waar het automatisch in word opgeslagen. Zoals eToro. Maar dit is niet standaard.

Als laatst wil je Quant ook weer verkopen. Bijvoorbeeld als de koers flink gestegen is. Dit gaat net zo makkelijk als het kopen van van de munt. Via de ‘handelen’ knop kun je aangeven hoeveel je wilt verkopen.

Wil je nog meer weten over Quant Crypto kopen? lees dan het volledige artikel op Bankr en koop vandaag nog Quant!