reclame3Al mijn vaste lezers weten dat ik een eigen webshop heb. Ik vind het echt super om te ondernemen en ik heb inmiddels ook erg veel connecties. Ik vind het super om klanten te bezoeken en nieuwe kansen te zien. Maar het kan natuurlijk ook wel eens minder gaan met een onderneming. En helaas was dit bij mij ook het geval. Ik wilde hier iets aan gaan doen maar helaas wist ik niet wat. Mijn broer onderneemt zelf ook en hij geeft mij vaak advies. Hij vertelde mij dat het ook een tijdje slechter ging met zijn onderneming. Ik vroeg hem wat hij er toen aan gedaan heeft. Hij vertelde me dat hij op internet is gaan zoeken naar een reclamebureau in Amsterdam hij kwam toen uit bij Capital Advertising. Hij heeft toen meteen een gesprek aangevraagd en zijn verhaal verteld. De experts van reclamebureau Amsterdam speelde hier meteen op in en ze kwamen met een top campagne. Dit leek mij ook wel wat en daarom ben ik ook op de website gaan kijken.reclame

Het werkt echt!

Inmiddels heb ik ook al een gesprek gehad met de experts. Het leek ons een goed idee om reclame te maken via Facebook omdat ik vrij weinig met social media deed. Inmiddels kan ik zeggen dat het een geslaagde campagne was en dat ik er echt klanten door gekregen heb! Heeft dit verhaal jou ook geïnspireerd en lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan snel op de website voor meer informatie!reclame2