Voor ons bedrijf moet er enorm veel administratie gedaan worden. Het hoort erbij, maar leuk is het niet. Het is daarom handig om administratie uit handen te geven, zodat je je kan focussen op zaken waar je in gespecialiseerd bent. Het was alleen de vraag aan wie ik het uit handen zou geven. Uiteindelijk heb ik besloten om het te laten doen door administratiekantoor Oegstgeest. Zij doen aan Salarisverwerking op maat en volgens de recensies werken ze erg professioneel. 

Telefonisch contactSalarisverwerking op maat

Het is natuurlijk de vraag of de samenwerking prettig verloopt. Inmiddels zit ik al een paar maanden bij het bedrijf en kan ik uit ervaring zeggen dat ze professioneel te werk gaan, maar ook snel. Ze schakelen enorm snel en wat betreft de kosten zijn ze ook nog eens super voordelig. In mijn ogen is het daarom echt een aanrader om dit bedrijf in te scahakelen bij Salarisverwerking op maat. Alles wordt goed nagekeken, zodat je geen problemen krijgt met de belasting. Daarnaast houden ze de loon en inkomstenverhouding goed in de gaten. Persoonlijk vind ik dat erg fijn, omdat je zo goed in de gaten kan houden of het goed gaat met je bedrijf.

Administratiekantoor OegstgeestEcht een aanrader.

Dit bedrijf is telefonisch te bereiken en via de mail. Indien je graag een afspraak wilt maken kan dat ook. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website. Als er vragen zijn om onduidelijkheden zijn ze uiteraard ook bereikbaar.