Steiger

Voor mijn schildersbedrijf was ik op zoek naar een nieuwe steiger. Ik werkte vaak met een ladder maar dat is niet echt praktisch. Op een steiger heb ik meer bewegingsvrijheid, sta ik steviger en kan ik sneller mijn klus uitvoeren. In mijn zoektocht kwam ik uit bij het bedrijf VDSteenXXL. Graag vertel ik meer over mijn ervaringen.

Een steiger die voldoet aan alle veiligheidseisen en normen

Steiger VDSteenXXL heeft namelijk verschillende steigers in het assortiment. Allemaal geschikt voor gebruik op een bouwplaats, voor schoonmaakwerk, in de industrie of, zoals in mijn geval, voor schildersklussen. Alle steigers voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen en normen. Ook zijn alle steigers gecertificeerd. Om veilig werken te kunnen garanderen moet al het materiaal jaarlijks gekeurd worden. Hiervoor kun je ook terecht bij VDSteenXXL.

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

VDSteenXXL staan bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige steigers tegen betaalbare prijzen. Dit komt omdat alle producten rechtstreeks van de fabriek komen. Doordat er minder schakels tussen zitten, kunnen de prijzen laag blijven.  De merken die verkocht worden zijn bijvoorbeeld Little Jumbo, Solide, Altred en ASC. De verschillende steigers in het assortiment zijn bijvoorbeeld gevelsteigers, daksteigers, rolsteigers, trapsteigers, kamersteigers en steigeraccessoires.

Online bestellen of bezoek de winkel

SteigerAlle producten zijn eenvoudig online te bestellen via de webshop jesteigertje.nl. Hier vind je niet alleen een groot assortiment steigers maar ook ladders, trappen, randbeveiliging en aanhangers. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd bij besteding van meer dan 250 euro. Je kunt betalen via iDEAL, Paypal of creditcard maar ook achteraf betalen is mogelijk waardoor het ook voor bedrijven interessant is. Voor advies is er altijd een medewerker beschikbaar via de chatfunctie. Je kunt dus snel je vragen stellen. Wil je liever de producten in het echt bekijken? Dan ben je ook van harte welkom in de winkel in Valkenswaard. Je vindt de winkel aan De Vest 70 in Valkenswaard.