stickers kopen

Stickers zijn nog altijd een geweldige manier om je huis te decoreren of bijvoorbeeld je marketing voor je bedrijf naar een nieuw niveau te tillen. Want met stickers val je echt op, zeker nu in tijden waarin alles online gebeurt. Stickers kopen kan een manier zijn om je opnieuw te onderscheiden van de rest door voor een simpele methode te kiezen die ze misschien over het hoofd hebben gezien. Maar jij niet.

stickers kopen

De beste sticker kiezen

Als je echter een sticker gaat kiezen, dan moet je op een aantal zaken letten: 

  • het materiaal
  • de vorm
  • de afmetingen
  • of de sticker waterbestendig is of niet

De bovengenoemde factoren van een sticker maken hem niet goed of slecht. Welke sticker jij nodig hebt hangt helemaal af van wat je van plan bent ermee te doen. Een waterbestendige sticker is bijvoorbeeld een beetje overbodig als je de stickers alleen binnen gaat gebruiken. Ook de vorm en afmetingen zijn belangrijk. Want een gigantische sticker is hartstikke leuk, maar als je ze wil gebruiken voor postpakketjes dan zijn ze misschien weer veel te groot. Denk dus goed na vooraf over hoe je de stickers wil gaan gebruiken en waar ze allemaal aan worden blootgesteld. Dit bepaalt je keuze. 

Stickers op je raam

De raamsticker is bovendien helemaal terug van weggeweest. Met een raamsticker kun je in een oogopslag opvallen maar dan vanaf de straat. Het is bijvoorbeeld een zeer leuk idee voor winkelpanden. De bezoekers herkennen meteen jouw logo en kleuren.