CV KetelHet onderwerp van vandaag is de CV ketel die ik pas geleden heb gekocht op de website van Holland Warmte. Op deze website vind je alleen maar ketels van a merken en dat voor een mooie prijs. Op de websiyte vind je vaak ook leuke kortingen waardoor het mogelijk is om een top CV ketel te kopen voor een mooie prijs. Ik heb hier 5 jaar geleden een ketel gekocht en daar ben ik erg blij. Ik heb eigenlijk nooit problemen. Ik heb een keer een probleem gehad met de ketel gehad en dit werd al na eend ag verholpen dankzij de goede service die ze bieden. Bij Holland Warmte krijg je overigens ook nog eens 13 jaar garantie, hierdoor weet je al helemaal zeker dat je geen rommel in huis haalt.

Ik ben dus erg blij met mijn ketel, dit geldt helaas niet voor iedereen. Veel mensen kopen goedkopere varianten en daardoor is de kans groot dat je snel een nieuwe moet kopen. Daarom is het erg belangrijk om meteen een goede te kopen zodat je weer een aantal jaar vooruit kunt. Dit heb ik ook gedaan en 5 jaar verder heb ik hem dus nog steeds.

cvMijn broer is er blij mee!cv ketel

Pas geleden vertelde ik dit verhaal ook tegen mijn broer. Mijn broer zijn ketel was namelijk kapot gegaan en hij heeft inmiddels ookal een ketel op deze website gekocht. Er was een leuke kortingsactie en daardoor heeft hij nu een top product voor een mooie prijs.