Als bedrijf moeten wij zorgen dat wij nu en dan iets aan onze contacten geven. Wij moeten namelijk zorgen dat wij onze contacten warm houden en dus zorgen wij er graag voor dat wij iets leuks in huis hebben om weg te geven. Dit jaar hebben wij een dopper met logo gegeven omdat wij wisten dat dit doorgaans graag ontvangen wordt. Een dopper met logo is namelijk een nuttig cadeau en dat is wat mensen willen. Ik ben gaan kijken waar wij onze dopper met logo konden laten maken omdat wij iets duurzaams wilden geven. Ik heb toen gemerkt dat wij naar de site greengiving.nl moesten gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden te bieden voor eenieder die graag een dopper met logo wil laten maken. Ik heb daarom de info over hun diensten goed doorgenomen en toen heb ik gelijk een offerte aangevraagd. Ik wilde graag van hen weten wat een dopper met logo ons zou gaan kosten.

Hier lieten wij een dopper met logo maken

Wij lieten hier voor al onze klanten een dopper met logo maken en daar ben ik nog altijd heel blij mee. Ik heb gemerkt dat deze firma heel goede service levert en ook nog eens heel scherpe tarieven hanteert. Wat kon ik mij nog meer wensen? Ik hoop daarom dat wij de komende jaren vaker zaken kunnen doen met deze mensen omdat ik gemerkt heb dat onze klanten ook heel blij waren met hun dopper met logo.

Wat wilt u laten maken?

Mocht u ook op zoek zijn naar een duurzaam geschenk voor uw klanten, dan kunt u:

  • Even naar de site greengiving.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen allemaal voor u kunnen maken
  • Een keer een order plaatsen zodat u echt iets bijzonders kunt schenken

Ik hoop dat wij nog vaak zaken kunnen doen met dit bedrijf.