Nog onbekend over de websites met kentekenchecks? Wat doet een kentekenheck precies?

Een kentekencheck verzamelt technische en juridische informatie over voertuigen zoals:

RDW keuringen, KM standen, internet advertenties, schademeldingen, gestolen voertuig meldingen, APK keuringsresultaten, voertuig overschrijvingen, import auto’s, politie informatie en schadeauto’s.

Let vooral op de volgende zaken bij aankoop van een voertuig:

Controleer altijd de kilometerstanden van een voertuig. U voert de huidige km-stand in en wij controleren bij de RDW of deze kilometerstand juist is. Naast km-stand controle zijn er ook andere km-standen. Km-standen worden onder anderen genoteerd bij onderhoudsbeurten, internet vermeldingen en APK-controles.

Zou u willen weten als u een schade voertuig opkoopt of wat de waarde is van het voertuig? Van lakschade tot flinke kreukelschade, het wordt allemaal geregistreerd en opgeslagen op kentekencheck .

In het schaderapport staan de autoschades, het schadebedrag en wanneer de schade is gemeld. Benieuwd naar schadeverleden? Doe online de kentekencheck!

Het ander belangrijke is wie voor u de eigenaar is geweest van een voertuig. U krijgt inzicht van alle eigenaren van een voertuig.

Via de kentekencheck is er direct inzicht van de volledige geschiedenis van het voertuig en de eigenaar of vorige eigenaar. In het eigenarenrapport staat: aantal eigenaren type eigenaar, hoe lang iemand eigenaar is.

Hoe werkt het? Vul het kenteken in klik het schaderapport aan. Na betaling wordt het PDF document automatisch aangemaakt en getoond. Dat is echt zo simpel. Waarom dan niet gauw een kentekencheck op kentencheck.eu, doen om alles zeker te weten?