schuldsanering bedrijven Huizen

Als eigen ondernemer zijn wij bijzonder te spreken over de
schuldsanering bedrijven Huizen. Want wanneer wij niet de hulp van dit bedrijf hadden ingeschakeld, dan was het waarschijnlijk heel anders afgelopen met onze eigen ondernemer.

Al jaren heb ik ervan gedroomd om een eigen bedrijf te runnen. Helaas duurde het een hele tijd voordat ik mijn droom tot werkelijkheid kon brengen. De plannen op papier waren klaar, maar ik moest er voor zorgen dat het in de praktijk ook ging lopen. Hiervoor had ik in eerste instantie een goede locatie voor nodig. Een locatie waar ik mijn bedrijf neer kon zetten.

schuldsanering bedrijven Huizen

Schuldsanering bedrijven Huizen is een uitkomst

Uiteindelijk is het allemaal erg snel gegaan en heb ik een goede locatie gevonden om mijn bedrijf neer te zetten. De jaren die daarop volgden waren gekenmerkt met veel ups en downs. Helaas waren het de laatste tijd meer downs en dat maakte mij, als eigen ondernemer, best wel onzeker. Voor mijzelf had ik het idee da tik alles onder controle had, maar in de praktijk bleek daar niets van te kloppen. Wat eerst zo goed ging, onze verkoop, kelderde binnen een maand. Dit was meteen aan onze inkomsten te zien.

Waar de rode cijfers opeens vandaan kwamen is nog steeds een raadsel, maar dat er hulp in de zin van een professionele hulp, erbij moest komen, dat was zeker een punt. De adviseur van Oxyz kwam dan ook als geroepen en hij heeft ons goed kunnen helpen.