kassa software

Er zijn maar weinig dingen die irritanter zijn dan aan het einde van een dag wanneer je thuiskomt een briefje op de mat te vinden dat de pakketbezorger is geweest, maar dat je niet thuis was. Het pakketje waar je al dagenlang op zit te wachten ligt de volgende dag voor je klaar bij een afhaalpunt in de buurt. Deze problemen zijn verleden tijd met de komst van de brievenbus doosjes. Wanneer je kleinere pakketjes verzend of verwacht kunnen deze door middel van deze handige brievenbusdoosjes eenvoudig door de brievenbus gegooid worden ongeacht of jij thuis bent of niet. Zo hoef je in ieder geval voor deze kleine pakketjes nooit meer naar een afhaalpunt of postkantoor. Het kleine formaat van deze brievenbusdoosjes zorgt er trouwens ook voor dat ze minder ruimte innemen tijdens het transport van de post, hetgeen zo zijn positieve effecten heeft op het milieu. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het gebruik van brievenbus doosjes.

Vaarwel afhaalpunt

Voor jou als ontvanger van een pakket hebben brievenbus doosjes de grootste voordelen. Wanneer jij iets bestelt dat prima door de brievenbus kan moest er voorheen toch bij je aangebeld worden omdat het doosje waarin jouw pakketje verpakt zat niet door de bus paste. Het doosje was echter wel nodig om jouw pakketje te beschermen tijdens het transport. Gelukkig zijn er nu brievenbus doosjes: kleine doosjes die op maat gemaakt zijn om door de brievenbus te passen waardoor alle kleine pakketjes simpelweg door de brievenbus gegooid kunnen worden. Nu kun je dus gewoon je pakketjes ontvangen ook al ben je even niet thuis. Dat scheelt een hoop, want niet alleen heb jij nu zo snel mogelijk je pakketje in huis, je hoeft ook niet meer naar het afhaalpunt of postkantoor te lopen alwaar je maar moet hopen dat jouw pakketje te vinden is.

Brievenbus doosjes zijn beter voor de bezorger 

Brievenbus doosjes hebben ook de nodige positieve invloed op het dagelijks bestaan van de pakketbezorger. Pakketbezorgers zijn namelijk erg veel tijd kwijt met het aanbellen bij mensen, het wachten voor de deur of ze wel of niet open gaan doen, het schrijven van briefjes waarop staat dat ze langs zijn geweest maar dat jij niet thuis was en vervolgens het brengen van pakketjes naar een alternatieve locatie. Met brievenbus doosjes is dit, in ieder geval voor de kleine pakketjes, ook voor de pakketbezorger verleden tijd. Want ook als jij niet thuis bent kan de pakketbezorger deze kleinere pakketjes nu simpelweg door de bus gooien.

Brievenbus doosjes aanschaffen?

Als je op het punt staat brievenbus doosjes te gaan aanschaffen omdat je grote hoeveelheden pakketjes wil gaan verzenden, dan is het goed op de hoogte te zijn van de mogelijkheden om flinke kortingen te krijgen wanneer je veel doosjes tegelijk koopt. Bedenk dus alvorens je deze kartonnen dozen gaat kopen hoeveel doosjes je de komende tijd nodig zult gaan hebben en bestel deze allemaal tegelijk. Dit kan je aardig wat geld schelen dat je weer leuk kunt besteden aan andere dingen.