3D plan drawing

Een technische tekening maken doe je niet even. Hiervoor is het verstandig om jezelf te verdiepen in de basiscursus Autocad van CADdesign. Bij dit bedrijf leer jij op een effciente manier deze werkwijze onder de knie te krijgen. Het ontwerpen en realiseren van een 3D tekening wordt dan een eenvoud om waar te maken. De basiscursus duurt in totaal vier dagen. Geen zorgen, dit is niet allemaal achter mekaar! Het zal namelijk worden verspreid over meerdere weken. Zo biedt dit bedrijf voldoende mogelijkheden voor jou om de lesstof onder de knie te krijgen.

3D plan drawing

Starten met de basiscursus Autocad?

Dankzij goede technische inzicht wordt het leren van deze basiscursus Autocad erg eenvoudig. Je zult een lesboek ontvangen waar alle weetjes in vermeld zijn. Vervolgens krijg jij onder begeleiding van een goede trainer de juiste stof uitgelegd. Alle basisvaardigheden zullen worden doorgenomen en dit is voor iedereen te begrijpen. Kortom, jouw cursus kan binnenkort starten!

Kies jij ervoor om deze cursus te gaan volgen? Dan is het inschrijven via de website van CADdesign het beste wat je kunt doen. Start jij met jouw cursus in de maanden mei, juni of juli? Dan ben jij verzekerd van 20% korting op het volledig bedrag! De lessen zullen niet de gehele dag duren. Toch ben je voorzien van lesmateriaal en zelfs een lunch zal gereed staan voor je! Kortom, neem snel een kijkje op deze website en zie de mogelijkheden die zij jou te bieden hebben!