Ik woon al een aantal jaar in Rotterdam en ik heb hier kort geleden ook een opleiding behaald aan het HBO als marketeer. Ik wilde graag mijn eigen onderneming starten en ik zocht hiervoor een goed online marketing bureau in Rotterdam. Als marketeer weet ik natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om als bedrijf goed online naar voren te komen. Iedereen maakt gebruik van het internet waardoor dit erg belangrijk is. Ik had een eigen glazenwassersbedrijf opgericht in Rotterdam. Ik had al een aantal werknemers in dienst genomen en een aantal busjes gekocht zodat de werknemers gemakkelijk de klanten zouden kunnen bereiken. Ook had ik de busjes ook laten bestickeren met het logo en de bedrijfsnaam zodat ik een hoge naamsbekendheid zou krijgen. Maar ik beschikte echter nog niet over een website terwijl  dit wel erg belangrijk is. Ik ging daarom op zoek naar online marketing Rotterdam.

Meer informatie op de website van het bedrijf  

Nadat ik een tijdje had gezocht naar online marketing Rotterdam kwam ik uit op de website van Dutch Blue. Op de website stond erg veel nuttige informatie vermeld over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Ze zijn erg gretig om je te helpen en zoeken graag naar een uniek manier om dit te doen. Dit sprak mij erg aan waardoor ik contact met het bedrijf had opgenomen. Ik kwam nu na een aantal weken online erg goed naar voren. Ik ben super tevreden over de manier waarop Dutch Blue dit doet en over de manier waarop ze de klanten benaderen.